Bonbazaar

info

Over ons

Tekst

Bonbazaar, uw delicatessenzaak in Sint-Eloois-Winkel, is ons nieuwste project. U vindt er de fijnste streekproducten uit België, Spanje en Italië. Elke dag aangevuld met lekkere, vers bereide gerechten en verfijnde koude schotels. Voor de gerechten wordt samengewerkt met Sofie Serroels. Zij werkte eerder in sterrenrestaurant ‘Den Gouden Harynck’ in Brugge en garandeert topgerechten.

Wie Italië zegt weet dat een selectie pasta’s en bijpassende sauzen niet mogen ontbreken. Kom langs en laat u net als onze honderden wekelijkse klanten verrassen door onze combinaties. Of liever een belegd broodje? Kies dan uit onze vijf tot in de puntjes afgewerkte broodjes met dagvers beleg.

In Roeselare en omgeving is uw ‘deli foodstore Bonbazaar’ uw partner voor een spetterend feest. Een kaasplank met perfect afgerijpte kazen of een verwenplank met fijne vleeswaren als hoofdgerecht? Of een kunstig gedresseerde tapasplank voor het aperitief? U vindt het bij Bonbazaar. Onze broodmanden zijn heel succesvol bij bedrijven en organisaties in de omgeving. Vooral onze “deluxe” en “hemels genot” broodmanden zijn erg in trek. Er is dus voor elk wat wils in Bonbazaar. U bent zeker welkom, van maandagnamiddag tot en met zaterdag.

Kim Verlinde & Wouter Devaere.